Как да рекламираме тук?

Новини и съобщения за сайта и Форума.

Как да рекламираме тук?

Мнениеот ARTU » 17 Юли 2008, 15:46

Как да рекламирам в Scalemodels-BG?

Може да рекламирате при нас по два начина - чрез банери или чрез текстови линкове.

Банерите са за предпочитане, когато главната цел на рекламата е да "бие на очи" и да привлича вниманието на посетителите на форума.

Текстовите линкове имат един плюс, ако искате да популяризирате сайта си в интернет търсачките и съответно той да излиза на първите места сред резултатите. Текстът на линка трябва да е подобен или да съвпада с темата на сайта Ви. По този начин се вдига рейтинга на сайтът сред интернет търсачките.

Ако желаете да пуснете своя реклама във форумите и подфорумите на сървъра първо се свържете с някой от администраторите, като може да се възползвате от два варианта:

Неплатена реклама - "приятели":*

Поставяме ваш банер на главната ни страница, с обозначение "приятели", като в замяна Вие слагате наш банер на вашата главна страница. Този тип реклама се отнася само за сайтове свързани със стендов моделизъм или исторически портали, които не извършват търговска дейност. Допълнително се договарят партньорски програми като например размяна на статии или интересни материали. Поставянето на наш банер на Ваша страница обаче не Ви дава автоматично правата на "приятел" на www.scalemodels-bg.com

Неплатена реклама - "партньори":*

Поставяме ваш банер на главната ни страница, с обозначение "партньори", като в замяна Вие слагате наш банер на вашата главна страница. Този тип реклама се отнася за всякакъв тип сайтове, с които имаме партньорски взаимоотношения в един или друг аспект, в помощ на основната си дейност. Поставянето на наш банер на Ваша страница обаче не Ви дава автоматично правата на "партньор" на www.scalemodels-bg.com

Платена реклама:*

Ако желате да поставите платена реклама на нашия сървър условията и цените са по договаряне в зависимост от мястото, големината и периода, през които ние ще ви рекламираме.

*Забележка: Поставянето на банери на партньори е САМО в сайта или на някоя от страниците му по допълнително споразумение. Във Форума се поставят САМО платени банери.

Защо да рекламирам в Scalemodels-BG?

Услугата е насочена предимно към:

* магазини за модели
* периодични издания за авиация, бронетехника и флот
* рекламни агенции

Как Вашите потребители научават за Вас? Къде може да разгледат сглобяемите модели, които предлагате? Кой може да помогне на начинаещите моделисти да преодолеят проблемите при изработването на модели?

www.scalemodels-bg.com е първият български сайт за мащабно умалени модели, създаден през м.април 2006 година. В него може да намерите ревю на модели по категории, преглед на нови модели по категории, полезни съвети и ресурси за стендовите моделисти. Към сайта има интегриран дискусионен форум за моделизъм с над 600 потребителя и над 39000 мнения.

Средно уникалните посещения са над 7500, а импресиите – над 45000 месечно, което за Форум с профилирана насоченост не е никак малко. В страната няма нито един Форум с подобни показатели, тясно свързан със стендовия моделизъм.

Аудиторията ни е предварително профилирана по интерес, тъй като всеки посетител на форума се интересува от сглобяеми модели в една или друга степен. Това прави всички посетители и потребители на форума потенциални Ваши клиенти - рядко срещано явление в българското интернет пространство.

Освен това имаме интегрирана страница във FACEBOOK на адрес http://www.facebook.com/ScalemodelsBG , за допълнително споделяне на ресурси.

При търсене на съчетанието „стендов моделизъм” в Google сайтът и форумът ни са на неизменно първо и второ място. Благодарение на умелото управление на ресурсите, имаме изградени много добри контакти с други български форуми, както и чуждестранни сайтове.

Възможността толкова много хора, които се интересуват от Вашия бизнес, да видят и научават за Вас и Вашата дейност чрез нас, не е за изпускане.

Към това ще получите възможност да публикувате фирмени новини и съобщения във Форума в Раздел "Фирмени новини”, като бихме могли да правим ревю във форума и сайта на получени пре Вас нови продукти или модели.

Минимален период за реклама е три месеца. Активирането на банерите ще стане след потвърждаване на банковия трансфер по посочена от нас сметка.

Имайте предвид, че възможностите за предоставяне на рекламна площ са ограничени и предложението ни е валидно до ангажиране на определеното място.

Нелоялна реклама

Всякакви други тарикатлъци с даване на линкове или фиктивни регистрации ще доведат само до санкциониране в зависимост от тежестта на нарушението.

Толерираме до известна степен публикуването на линкове към публикуваните в сайта ни он-лайн магазини, стига да не се прави някакъв вид скрита рекламна кампания. Имайте предвид, че много от потребителите откриват Вашият линк първо при нас и при некоректно отношение от Ваша страна се оплакват именно на нас, а не на Вас.

За всички останали магазини, с които нямаме споразумения, или които не желаят да се рекламират при нас, ще се трие или коригира постинг, който ги съдържа. Същото важи за сайтове, които са заявили, че не желаят да ги популяризираме или не желаят да се обвързват с домейна www.scalemodels-bg.com - колкото и да звучи абсурдно, наистина има такива :?

Темата "Борса..." не е за търговски представители, а само за продажба на лични модели. Не са допустими обяви от лица, които търгуват по занятие или епизодично с такива стоки. Обяви от търговски представители няма да се толерират, освен ако не са предварително съгласувани с администрацията (виж "Правила"->"Реклама"). При заявено желание за публикуване на съобщения от търговци, същите след съгласуване с администрацията, ще получат ранг "търговец" и съответните права за публикуване.

При всички случаи е по-добре да се свържете с администрацията, ако искате да рекламирате или да продавате чрез нас.
Активни проекти: FW-190A-8/R-11 (REV) ██[][][] ; FW-190F-8 (REV) ██[][][]
Аватар
ARTU
Домакин
Домакин
 
Мнения: 11320
Регистриран на: 04 Апр 2006, 18:25
Местоположение: Стара Загора

Назад към Новини и съобщения / News and announcements

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron