Обичайната за фирмата кутия с капак от твърд картон. Добър бокс-арт. По данни от специализираната литература, произведени са само 64 машини от BMM (Praga/CKD) и някои от тях са претърпели допълнително преоборудване.

Вътре намираме добре опаковани голяма платка от пясъчно-жълта пластмаса, плик със смолни детайли и насипно - горната част от корпуса. Има и инструкция (прегънат лист А4 от вестникарска статия) със семпла схематична рисунка.

На платката с детайлите няма номера, така че задължително ще трябва да държите и инструкцията пред себе си.

Какво да кажа за детайлите? 74 детайла от пясъчно жълта пластмаса, отлети малко дебеличко и с леяци около част от детайлите. Веригите са меко казано ужасни – препоръчвам замяната им. Водещото зъбно колело е със зъби само на пространството, което се вижда. Трябва да му разпробиете отворите, плюс отворите на ленивците… Или да търсите смолни заместители. А защо не и за ходовите колела…

Самият корпус (по подобие на представеният по-рано от мен Hetzer Starr) е от светло сива пластмаса, този път много добра отливка и учудващо не е криво както при другия модел. Заварките имат фин зъб, отрязаната част – също.

Смолните детайли са общо 13 и са с добро качество.

Декалното листче е с три вида кръстове. Не става ясно от инструкцията кое на коя машина се слага.

Дадени са две камуфлажни схеми:
- Eastern Front, 1945 – основа Dark Green с петна от Redbrown и Dark Yellow
- Western Front, 1945 – изцяло Dark Yellow

Основен недостатък – интериора… е закрит с пластмасово платнище, което е доста нереалистично…

Общо взето добър модел на уникална машина. Изисква умения над средните. Резултатът си заслужава.