Настоящото ревю е по повод преиздаването на модела от фирмата производител. Целта е да се види що за модел е. Предварително да не забравя да уточня, че платките са ляти под ниско налягане, а матрицата е т.нар. short run. Това вещае епична борба с модела, видно от приложените снимки.

Кутийката е сравнително компактна - 10x20 см. от мек картон, което си е минус ако ще я разнасяте насам-натам, защото ще се мачка, а е натъпкана добре и има опасност от счупване на частите. Плюсът е в присъствието на фотоецвани детайли. За мен този модел е в графата "заготовка за модел". Да не забравяме, че все пак е за напреднали. Това, което е хубаво е, че дава свобода на действие и няма опасност при лепене, шкурене и т.н. да се затрие някакъв ценен релеф или разшивка по конструкцията. Поради липса на такъв. Купчината стърготини полистирол обаче ви е гарантирана. Остъклението е средна хубост - трябва си обработка за по добра прозрачност.

В общи линии положението е - очите се плашат, ръцете ги сърби. Пожелавам творчески успехи на захваналите се със проекта по сглобяването на този прекрасен самолет. Извинявам се за качеството на някои от снимките.