Какво ли да обяснявам? Предполагам всеки е виждал този модел...

Кутия - тип "Revell". Черна, с добър box-art, мек картон и .. странично отваряне. Цена 14,55 лв от "Бонжур".

Made In Korea. Дължина на готовият модел - 9,4 см. Над 120 детайла. Пластмаса пясъчно жълт цвят. Изглежда супер фино, прецизна отливка и куп хвалебствени слова по отношение на сглобките и детайлите... Само че моделът е по-къс с милиметри. Както между другото всички Pz.III-ки на Revell. но ако смятате да пренебрегнете този факт - моделът ще ви донесе удовлетворение и удоволствие при работата. Само не забравяйте, че между маската на оръдието от горна страна и корпуса трябва да има разстояние - Revell са пропуснали този факт.

Желателно е преди да монтирате горната част на корпуса, да монтирате веригите. Иначе ще е трудно да се оцветят. Освен ако не сте от новата школа, за която всичко трябва да е залепено и едва след това се боядисва...

Опорните ролки са само един тип, т.е. не може да правите много "късна" версия... Защото късните версии са с метални опорни горни ролки.

Декалите са мъничко листче, инструкцията - ясно, подробна и с добро оформление. Може да се изработят две машини...

Всяко едно допълнително детайлизиране ще е от полза за модела. А в това отношение имате широка воля за проява на изтънчен вкус и усет към уникалното. Да не говорим за фронтовите доработки или самоделни брони... Може да се замени оръдието или да се добави от "ужасно скъпият" смолен цимерит (на снимката).

Моделът е в ръцете ви - не се колебайте да се снабдите със снимков материал, търпение и желание! Успех!